Tp-Link TL-WN7200ND 150Mbps Kablosuz Usb Adaptör

44,22 USD
Marka
Stok Kodu
pa_TL-WN7200ND
Garanti Süresi
24 Ay
Fiyat
37,47 USD + KDV
Havale
42,01 USD (%5,00 havale indirimi)
Tp-Link TL-WN7200ND 150Mbps Kablosuz Usb Adaptör 

TP-LINK TL-WN7200ND kullanıcıların performans iyileştirmeleri sağlamak için son derece güçlü kablosuz bağlantı özelliği ile PC ya da notebooklarda olanak sağlayan bir 150Mbps yüksek güç kablosuz adaptör. Adaptör 8 kez konvansiyonel adaptörlerinin aralığını sunar yüksek güç tasarımı benimser. TL-WN7200ND en iyi özelliklerinden biri de etkin bir sinyal sinyal yoğunluğunu kaybeder ve birden fazla duvar veya zemin geçerken güvenilir kalır emin olabilirsiniz onun güçlü delinebilirliğine olduğunu.

Güçlü anlaşılabilirlik için Yüksek Güç

Yüksek iletim gücü, TL-WN7200ND 8 kez normal güç USB adaptörü aralığına kadar sunar. Dahası, TL-WN7200ND fiziksel olarak Internet'e erişmek için duvar veya zemin için tethered gerekmez ki yapma, inanılmaz ve güçlü penetrasyon ile özellikli.

 

 

Yüksek Güvenilir Sinyal için Alıcı Hassasiyeti

TL-WN7200ND hala aynı kablosuz sinyal korurken erişim noktasından daha uzakta taşımak izin verebilir yüksek alırsınız hassasiyet bulunuyor. Bu durumda, TL-WN7200ND kullanarak size bir çubuk gibi dizüstü bilgisayar taşımak zorunda değilsiniz anlamına gelir ve kolayca güçlü duyarlılık ile ağ alabilirsiniz.

5 dBi Harici Sabit Anten

Harici anten döndürülebilir ve çeşitli çalışma ortamlarına göre farklı yönlere ayarlanabilir, normal iç mekan kullanımında çalışan anten kıyasla yüksek performans artışı getiriyor olabilir. Daha da zorlu uygulamalar için, anten de daha da fazla esneklik ve daha geniş kablosuz kapsama alanı göstermek için çeşitli iç mekan anten veya yönlü anten (standart RP-SMA konnektör kullanan) ile değiştirilebilir.

Güvenlik Kurulum Bir Düğme

Wi-Fi Korumalı Kurulum ™ (WPS) ile uyumlu, TL-WN7200ND kullanıcıların basitçe anında yüksek güvenlikli bir bağlantı kurulması, dış üzerindeki "QSS" düğmesine basın Hızlı Güvenlik Kurulumu'nu destekler. Sadece daha hızlı, normal güvenlik kurulumlarından ancak herhangi bir parola hatırlamanız gerekmez daha uygun!

Masaüstü-Stil Tasarım ve 1.5m USB Uzatma Kablosu

Şık ve yeni görüntüsünün yanı sıra, masaüstü tarzı tasarım düzgün ve sabit sinyal garanti, çeşitli uygulama ortamlarında sinyal alımı için faydalıdır. Ve TL-WN7200ND dahi masaüstü ekipmanı için kurulum için uygun 1.5m USB uzatma kablosu, sağlar.

Kolay Kullanım İçin Hediye CD

TL-WN7200ND bile acemi kullanıcılar için, kullanıcılar için uygun güvenlik yapılandırması ve kablosuz bağlantı dahil olmak üzere yazılım yükleme ve kablosuz ağ ayarlarını, tamamlamak yardımcı programı ile bir CD ile birlikte geliyor.

Teknik Özellikler

  • Arama video izleme, online oyun ve internet için ideal 150Mbps kablosuz veri hızları
  • Yüksek güç ve yüksek alma hassasiyeti normal güç ile karşılaştırıldığında performans artışı sağlamak
  • Sinyal hatta birden fazla duvar veya zemin üzerinde kullanışlı ve güvenilir sürdürmektedir
  • Kolayca QSS düğmeye basarak bir yüksek güvenlikli kablosuz bağlantı
  • WPA/WPA2 şifreleme etkin dış saldırılara, ağınızı korumak
  • Kolayca yerel ağ paylaşımı yapmak, Windows XP / Vista için yumuşak AP modunu destekler
  • Destekler Sony PSP Windows XP için online oyun için X-link
  • Hediye CD, kolay ve sorunsuz kurulum ve konfigürasyonu sağlar
  • Tüm IEEE 802.11b / g ürünleri ile de geriye dönük uyumlu
  • Masaüstü tasarım sabit sinyal garanti ve ev ağınıza prettifies
  • Harici ayrılabilir anten daha iyi uyum ve daha güçlü bir anten yükseltmeleri sağlar
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.