Toshiba Satellite P855-34N i7-3630QM 4Gb 750Gb 15.6'' 2Gb Win8 Taşınabilir Bilgisayar

3.658,00 USD
Marka
Stok Kodu
pa_LSEGIUW7
Fiyat
3.100,00 USD + KDV
Havale
3.548,26 USD (%3,00 havale indirimi)
Toshiba Satellite P855-34N i7-3630QM 4Gb 750Gb 15.6'' 2Gb Win8 Taşınabilir Bilgisayar
 

TASARIM BELİRTİMİ

Bu kadar gücün bu derece iyi görünüme sahip olacağını kim düşünebilirdi? Yenilikçi bir hoparlör düzeni özelliğine sahip ince ve göz alıcı, gümüş rengi kabartılmış alüminyum tasarımı olan Satellite P875'e bakmak da onu kullanmak kadar zevklidir. Geniş tıklama yüzeyi ve aydınlatmalı klavye, günlük kullanımı rahat ve sezgisel bir deneyim haline getirir.

TASARIM BELİRTİMİ

ANINDA ÇALIŞMAYA HAZIRDIR

Çalıştırın: Saniyeler içinde hazır hale gelir. Satellite P875, bir sabit diskin kapasitesini katı hal sürücüsü hızıyla birleştiren karma bir disk sürücü kullanır. Dosyalara ve verilere geleneksel 7200 RPM sürücüden %80 daha hızlı erişir. Bu nedenle çalışırken beklemenize gerek kalmaz.

ANINDA ÇALIŞMAYA HAZIRDIR

MÜKEMMEL SES KALİTESİ

Satellite P875'i üst düzey hi-fi ile karıştırmakla hata etmiş olmazsınız. Bunun nedeni, Slip Stream Teknolojisi desteğine sahip 2x2 Harman Kardon® stereo hoparlörlerin (iki adet tweeter dahil) dahil edilmiş olmasıdır. Yüksek çıkışlı bas ve SRS Premium Sound 3D™ ses geliştirmesi potansiyeli sayesinde dizüstü bilgisayarınızın müzik sesi daha önce hiç olmadığı kadar gerçekçi ses çıkarır.

MÜKEMMEL SES KALİTESİ

ENERJİ TASARRUFU YAPAR

İhtiyaç duyduğunuzda tasarruf yapmak artık kolay. Satellite P875, güç tüketimini boşta modunda tek bir dokunuşla %25 azaltan bir ‘Eco’ düğmesine sahiptir. Sonuç: Ana bağlantıdan uzak olduğunuz zamanlarda bile oyun oynamak ve film izlemek için daha fazla zaman.

ENERJİ TASARRUFU YAPAR

SAF GÜÇ

Dört Çekirdekli CPU desteği özelliğine sahip en yeni nesil Intel® Core™ işlemciler ve en yeni, en hızlı NVIDIA® GeForce® ekran kartı yonga kümeleri sayesinde Satellite P875; oyun oynama, video düzenleme veya görüntülü sohbet gerçekleştirme gibi zorlu multimedya görevlerinin üstesinden kolaylıkla gelir.

SAF GÜÇ

AKILDAN ÇIKMAYACAK GÖRÜNTÜLER

Bunun kadar iyi görünen bir dizüstü bilgisayarda mükemmel resim ve film kalitesi beklersiniz. Hayal kırıklığına uğramayacaksınız. İster HD kalitesinde görüntülü sohbet olsun ister Blu-ray film, gittiğiniz her yerde unutulmaz görüntülere sahip olacaksınız. Toshiba Resolution+ ile, standart filmleri HD kalitesine yakın bir kaliteye de dönüştürebilirsiniz. Tam ekran, yüksek tanımlı 3D deneyim için TV'nize bağlamak üzere Satellite P875'in HDMI bağlantı noktasını kullanın.

AKILDAN ÇIKMAYACAK GÖRÜNTÜLER
TOSHIBA SERVİS PORTALI'NA
Tüm ürün özellikleri modele ve bulunduğunuz bölgede mevcut olup olmadığına bağlıdır. Ürün ve model yasal uyarılarının ve hukuki bilgilerinin (örn. sıvı sızdırmaz klavye, pil ömrü vb.) tam listesini görüntülemek için lütfen burayı tıklatın
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.