Sony Xperia Go ST27i

1.237,05 USD
Marka
Stok Kodu
pa_PQSTVYNY
Fiyat
1.355,93 TL + KDV
Havale
1.199,94 USD (%3,00 havale indirimi)
Sony Xperia Go ST27i
 

Akıllı, şık ve dayanıklı

İnişler, çıkışlar ve aniden bastıran yağmur. Xperia™ go’yu hayatın tüm zorluklarına dayanması için tasarladık. Çizilmeye dayanıklı bir ekran, geç kaldığınız durumlar için pil tasarruf modu ekledik ve tüm akıllı telefonlar arasında en yüksek su ve toz geçirmezliğe sahip olmasını sağladık. Son bir püf noktası olarak, tüm bu dayanıklılığı zarif bir kostüme büründürdük. Sadece 9,8 mm kalınlıkta, ince Xperia™ go’nun son derece dayanıklı olduğunu asla tahmin edemezsiniz.

Son olarak, güçlü olduğu kadar da şık bir akıllı telefon.

Xperia go, hem güzellik hem güç ile tasarlanmıştır

Hayatın küçük sorunlarına karşı yeterince güçlü

Hayatın çok önemli yönleri için çoğu akıllı telefon hayatın küçük engellerini aşamaz. Artık endişelenmenize gerek olmayan bir Android akıllı telefon var. Xperia go toza dayanıklı, su geçirmez bir telefondur. Elbette yağmur ormanında yapacağınız bir yürüyüşe götürebilirsiniz. Ama daha az zorlu görevler için yapıldı. Pasta yaparken una bir damla su düşmesi gibi, balık kavanozuna ve mağazada günlük hayat için ne varsa hepsine "sürpriz” bir dalış yapın.

Daha iyi çalışmak için üretildi.

Mobile BRAVIA® Engine teknolojisine sahip keskin netlikte 3,5” Reality Display ekranda eğlencenizden en iyi şekilde yararlanın. En sevdiğiniz gösteriyi canlı olarak mı izlemek istiyorsunuz? En sevdiğiniz sitelerin yüklenmesini beklemek istemiyor musunuz? Çift çekirdekli 1 GHz işlemci, Xperia™ Go’nuzun sizin kadar hızlı hareket ettiği anlamına gelir. İstediğiniz şeyi anında gezin, akış olarak izleyin veya indirin.

Xperia go ile istediğiniz eğlencenin keyfini anında çıkarabilirsiniz.
Ekstra dayanıklı Xperia go, sizi nereye götürürse götürsün hayatın tüm harikalarını belgelemenizi sağlar.

Hayat belgesel oldu

Sallana diş. Sabah koşunuzdaki sis. Uyku durumundan fotoğraf çekimine bir saniyede geçen 5 megapiksel kamera ile anı dondurun. Veya her gün rastladığınız manzaraları veya sesleri yüksek kalitede videoya çekin. İyi bir şey mi yakaladınız? En sevdiğiniz sosyal siteye gönderin veya DLNA® kullanarak TV’nizde gösterin.

Xperia™’da Music Unlimited ve Video Unlimited

Mutfakta bir dans partisi verin. TV’nize bağlayın ve film maratonuna ev sahipliği yapın. Kendi şarkı ve video kütüphanenizden seçim yapın veya Sony Entertainment Network’ten yararlanın. Music Unlimited ile milyonlarda parçaya erişecek, Video Unlimited ile TV dizilerine ve gişe rekorları kıran filmlerle dolu bir kataloğa sahip olacaksınız. Tek bir hesap ve bir dijital cüzdan ile sınırsız eğlence kolaylaştı.

Ekstra dayanıklı Android akıllı telefon Xperia go ile Sony Entertainment Network'ün keyfini çıkarın

Eğlence merkeziniz

Oturma odasında dans partisi mi var? Kütüphanenizden parçanızı seçin, xloud yüksek ses geliştiricisi o parçalara hayat versin. Veya kulaklığınızı takıp kendi 3D surround sesli film müziğinizle hayallere dalın. Canınız film izlemek mi istiyor? 3,5 inç dokunmatik ekranda net olarak izleyin veya onları büyük ekranda gösterin. Xperiago, kabloları boşverip Wi-Fi üzerinden DLNA etkin tüm cihazlara bağlanabilmeniz için DLNA özelliklidir.

Xperia go - kendi içeriğinizin keyfini çıkarın
Android için BOX uygulaması ile 50 GB ücretsiz depolama alanı alın.

Daha fazla depolayın. 50 GB ücretsiz saklama alanı, ömür boyu*

Artık müziğiniz, videolarınız, fotoğraflarınız ve çok daha fazlası için 50 GB’lık ücretsiz depolamaya sahipsiniz ve bunu sonsuza dek kullanabilirsiniz. Box® ile birlikte dosyalarınız için her şeyi telefonunuzdan, bilgisayarınızdan veya tabletinizden alabileceğiniz bir yer sunuyoruz. Ücretsiz depolama alanınızı almak için Xperia SL’nizden bir hesap oluşturmak üzere Android için Box uygulamasını indirmeniz yeterlidir.

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.