Samsung SCX-4655F Çok Fonsiyonlu Laser Yazıcı

672,60 USD
Kategori
Marka
Stok Kodu
pa_CDHLUZYZ
Garanti Süresi
24 Ay
Fiyat
570,00 USD + KDV
Havale
652,42 USD (%3,00 havale indirimi)
Samsung SCX-4655F Çok Fonsiyonlu Laser Yazıcı
 

4’ü 1 arada işlevselliği ile iş gücünüzü özgür bırakın

4’ü 1 arada, çok yönlü Samsung SCX-4655FN yazıcı iş akışını düzenler ve ofis baskı işlemlerinin daha verimli olmasını sağlar. SCX-4655FN baskı, fotokopi, tarama ve faks özellikleriyle esneklik sunar. Daha az engelle çalışmanıza imkan verir. Kimlik Kopyası, Klon kopya, E-postaya tarama ve kullanışlı PC faks işlevselliği gibi bir dizi yenilikçi özellik iş gücünüzün modern iş dünyasında başarılı olması için gereken işlevselliği garantiler.

Düğmeye basın ve baskı maliyetlerinde tasarruf sağlayın

Samsung’un Tek Tuşla Eco Düğmesi ile çıktılarınızı bir basit adımda iyileştirin. Hızlı bir şekilde Eco Moduna geçtiğinizde baskı masraflarını azaltabilir ve toner, kağıt ve enerji tasarrufu yapabilirsiniz. Yazıcınızı en ekonomik sonuçları sağlamak üzere yapılandırmak için tek ihtiyaç duyduğunuz bir dokunuş olduğundan ayarları veya belgeleri değiştirmekle vakit harcamanıza gerek yoktur.

Easy Eco Driver ile yazdırma işlemlerinizi optimize edin

Samsung’un Easy-Eco Driver’ı sayesinde her baskınızda uygun maliyetli sonuçların tadını çıkarın. Bu kullanışlı yazılım ile yazdırmadan önce belgenizi doğru bir şekilde ön izleyebilir ve gereksiz metni, görüntüleri ve diğer unsurları çıkarmanın yanı sıra hassas gereksinimlerinize ve bütçenize uyacak şekilde kalitesini, rengini ve diğer özelliklerini ayarlayabilirsiniz. Kağıt, toner, enerji ve genel maliyet dahil tasarrufları bile izleyebilirsiniz. Çöpe atılan çıktılara elveda deyin ve ekonomik olarak daha verimli baskıyı keşfedin.

Daha kalıcı toner ile üretkenliğinizi arttırın

İş faaliyetlerinizi ihtiyaçlarınızı karşılayacağı şekilde düzenleyin ve yüksek kaliteli ekonomik baskının farkını yaşayın. 2 500 sayfaya kadar baskı yapabilen yüksek randımanlı toner kartuşları ile büyük şirket belgeleri ve yayınları ile çalışmak sorun olmaz. Kesin olarak, sayfa başına maliyet düşürülerek ve daha az toner kartuşu değiştirmesi gerçekleştirilerek genel masraflar kolaylıkla kısılabilir.

Basit ve etkin yazıcı yönetimi, artık çok kolay

Yazıcınızı yönetmek hiç bu kadar kolay olmamıştı. Samsung’un dahili Easy Printer Manager çözümü ile sorun gidermeden ve toner düzeylerinizi takip etmekten, yenilerini sipariş etmeye kadar yazıcı yönetimi durumunu uzaktan takip edebilir ve denetleyebilirsiniz. Artık, tonerin aniden tükenmesinden endişe etmeniz gerekmiyor; sorunsuz ve verimli bir baskı işlemini masanızın konforundan yönetmek için tüm ihtiyacınız olan güçlü ve basit bir yazılım.

Dahili ağ ile daha kullanışlı

Samsung SCX-4655FN gelişmiş bağlantı özelliği sunan kullanışlı dahili bir ağla birlikte gelir. Tüm PC’lerin belirlenen bir yazıcıdan baskı almasına imkan vererek ekstra yazıcı alma zorunluluğunu kaldırır. Maliyetlerde tasarruf sağlarken verim ve üretkenliği artırmanın en akıllı yolu.

Kolay mobil baskının gücünü keşfedin

Android ve iOS kullanıcıları için mevcut Samsung MobilePrint özelliğiyle mobil cihazlarınızın tüm üretkenliğini artırın. Bu uygulama ile geniş bir yelpazede akıllı telefonlar, mobil tabletler ve çok daha fazlasından doğrudan baskı alabilirsiniz. Çok fonksiyonlu yazıcının tarayıcısını kullanarak resimleri cihazınıza da tarayabilirsiniz. MobilePrint, yeni ağ yapılandırmaları kurmadan veya yeni sürücüler yüklemeden kablosuz bağlantıları hızlı ve kolay bir şekilde yapar, bu sayede daha akıllı bir işyeri için akıllı bağlantı özelliğinin keyfini çıkarabilirsiniz.(wireless bağlantı opsiyoneldir)

Toz Tutmayan tasarımla baskılarınızı koruyun

Toz tutmayan tasarımıyla yazıcınızı ve çıktılarınızı koruyun. Yenilikçi tasarımı toz tutmayan bir kapağa sahiptir. Toz kirliliğini önleyerek sadece kağıtların baskıdan önce tozlanmasını engellemez iç mekaniğinin de zarar görmesini engeller. Bu akıllı tasarım güvenilir ve profesyonel baskılar sağlarken yazıcı ömrünü uzatmanıza yardımcı olur.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.