Samsung S5360 Galaxy Y

638,63 USD
Marka
Stok Kodu
pa_LSUXEGIR
Garanti Süresi
24 Ay
Fiyat
700,00 TL + KDV
Havale
619,47 USD (%3,00 havale indirimi)

Samsung S5360 Galaxy Y


Bağlantı halinde olmak isteyen hareket halindeki genç ve dinamik mobil kullanıcılar için yeni yaşamanıza GALAXY Y ile başlayın. Android işletim sistemine sahip akıllı bir telefonun tüm özelliklerine sahip olmanın yanı sıra daha sezgisel ve cazip bir kullanıcı arayüzünde ilginç uygulamalar, daha hızlı indirme olanağı ve Wi-Fi bağlantısı. Her zaman hareket halinde olan yeni nesil için web tabanlı uygulamalara ve mobil İnternet’e erişim hiçbir zaman bu kadar kolay olmamıştı. Tarz sahibi bu akıllı telefonda büyük 3" ekran ve daha büyük olmasına rağmen kompakt QWERTY dokunmatik klavye bulunuyor. Daha akıllı ve daha iyi bir hayata hoş geldiniz.

Güçlü ve Kompakt


GALAXY Y’de güçlü performans şık ve kompakt tasarımla buluştu. Güçlü işlemci, 7,2 mbps gibi daha hızlı indirme hızları bu ürünü rakiplerinden farklı kılıyor. Kompakt tasarımı ve videoları büyük görüntülemek ve rahatça oyun oynamak için sahip olduğu 3" ekranı da yerini sağlamlaştırmasına olanak tanıyor.

Zengin Akıllı Deneyim


En güncel Android işletim sistemi, müthiş Google Mobil hizmetleriyle desteklenen mükemmel bir kullanıcı deneyimi sunuyor. Bu hizmetler web tabanlı uygulamaları eğlence, boş vakit ve yaşam tarzı alanlarında gerçek yaşam seçenekleriyle buluşturuyor. Sosyal Hub, metinlerinizi, mesajlarınızı, e-postalarınızı ve SNS güncellemelerinizi istediğiniz zaman erişebilmeniz için basit bir kronolojik sıraya koyuyor. Ücretsiz Samsung Uygulamaları (ve ücrete tabi olanlar) hem kullanışlı hem de paha biçilmez. Hayatınızı kolaylaştırmakla kalmıyor daha eğlenceli hale getiriyorlar.

Hem Akıllı Hem Kullanımı Kolay


Görsel olarak size etkisi altına alan TouchWiz Arabirim ve renklerle zenginleştirilen kullanıcı arayüzü. Hangi özelliklerin, uygulamaların ve içeriklerin sizin için en önemli olduğunu en iyi siz bildiğiniz için ana ekranınızı istediğiniz gibi özelleştirebilirsiniz. Her detayı yakalamak üzere web sayfalarını büyütmek için çoklu dokunmatik yakınlaştırma işlevi. Nereyi veya kimi bulmak istiyorsanız bulmanız için uygulamalarınızda ve kişi listenizde de yazılı arama yapabilirsiniz.

Akıllı hayatınızı renklendirin


Çeşitli renk seçenekleri farklı ihtiyaçlarınıza yanıt veriyor. Ruh halinize en uygun rengi seçin ve kendinizi GALAXY Y ile ifade edin. 
* Renk seçenekleri ülkeden ülkeye değişiklik gösterebilir

WiFi ve İnternet Bağlantısı


GALAXY Y’de bulunan hem kablosuz hem de kablolu seçeneklerle süper bir bağlantınız olsun. Daha istikrarlı ve güvenli kablosuz bağlantı için İnternet’e Wi-Fi ile bağlanma konusunda endişeniz olmasın. Çevrimiçi hesaplarınıza istediğiniz zaman erişebileceksiniz. İnternet paylaşım uygulaması (Mobil AP) aynı zamanda tablet bilgisayarınızın veya dizüstü bilgisayarınızın da İnternet’e bağlanmasını sağlar.

Mobil cihazımı bul


Yanınızda olmadığı zaman bile GALAXY Y’niz her zaman kontrolünüzde olsun. Samsungdive.com adresi üzerinden cihazınızı takip edebilir veya uzaktan telefon verilerini silebilirsiniz.

Samsung S5360 Galaxy Y

Ürün Detayı

Ekstra özellik

Güçlü ve Kompakt

Renk Seçeneği

Gümüş - Beyaz

Sim Kart

Tek Sim Kart

3G

HSPDA

Tasarım

Tam Dokunmatik

Görüntülü Konuşma

Yok

1 nci Kamera

2.00 Mp 480 x 800 (WVGA)

2 nci Kamera

-

İşletim sistemi

Android 2.3 Gingerbread

Ekran

3” 256.000 Renk

Dahili Bellek

160 Mb

Bellek Kartı

Micro SD (32 Gb Kadar)

Garanti

 24 Ay Nokia Yetkili Servisleri Kvk, Brightstar, Dora, Genpa

Bağlantı

Wi-Fi

802.11b/g/n 2,4 GHz 

Bluetooth

BT 3.0 HS

Usb

2.0 Yüksek Hızlı

Dahili Modem

Var

GPS

A-GPS / GLONASS

GPRS

Class 10

PC Senkronizasyon

Var

EDGE

Var

UMTS

Var

Eğlence ve Müzik

FM Radyo

Var

TV

3G Mobil TV

MP3 Çalar

Var

Oyun

Var

MMS

Var

Kamera ve Video

Dijital Zoom

2x

Flaş

Yok

Otomatik Zoom

Var

ISO Değerleri

Var

Video Oynatıcı

Var

Video kaydı

Var

Genel

Kişisel Kullanım

İş Telefonu

Şebeke

850.900.1800.1900 Mhz

MMS

Var

SMS

Var

E-Mail

Var

Titreşim

Var

Ses Kayıt

Var

Alarm

Var

Ses Kayıt

Var

Ağırlık

97.5 g

Güç Detayı

Pil

Li-ion 1200 mAh

Şarj

-

Bekleme Süresi

540 Saat

Konuşma Süresi

7 Saat

Diğer

Kutu İçeriği

Sorumluluk

Sayfada görülen ürünler, resimleri ve aksesuarları itibarıyla satın aldığınız ürünlerden farklılık gösterebilirler. Üretici firma, önceden herhangi bir bilgi vermeden tasarımda değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Bu değişiklikler ve farklılıklar nedeniyle KARON Bilişim Sanal Mağazacılık herhangi bir sorumluluk kabul etmez. Sayfada bulunan tüm marka, ürün adları, ticari ünvan ve logolar ilgili firmalara aittir.

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.