Samsung Champ Deluxe C3310

410,22 USD
Marka
Stok Kodu
pa_C3310-METALLIC-SLV
Garanti Süresi
24 Ay
Fiyat
449,64 TL + KDV
Samsung Champ Deluxe C3310

Samsung Champ Deluxe üstün mobilliği avcunuza getirir. Fotoğraf çekmek, müzik koleksiyonunuzda gezinmek, SNS veya anlık mesajlaşma ile sosyal ağlara bağlanmak için geniş ekranın avantajından yararlanırken. Güzel, şık ve stil sahibi özellikleriyle stilinize uyum sağlar! 

Nerede olduğunuz hiç fark etmez, tarzınızı koruyarak daima iletişim halinde kalabilirsiniz!

Zevk Sahibi Zarafet

Samsung Champ Deluxe hem zarif hem de pratik olan basit ama çekici bir tasarım sunar. Metalik ve eğimli görünüm gibi özellikleri, bu telefona tarz ve incelik katar. Geniş dokunmatik ekran ve kompakt formu, kullanışlı taşınabilirliği ile en iyi görüntüleme deneyimini sağlar.

Yeni Dokunmatik Deneyim

2,8” Ekrana optimize edilmiş kullanıcı deneyimi gezinmeyi kolay ve heyecan verici hale getirir. Geniş dokunmatik ekranı, yeni grafikleriyle sezgisel ve kullanımı kolay olan akıllı telefon tarzı TouchWiz arayüzü ile işlemlerinizi kolayca yapın. Optimize edilmiş QWERTY tuş takımı ve basitleştirilmiş, genişletilebilir menü ile desteklenen bu cep telefonunun kullanımı rahat ve süper keyiflidir!

Kolay ve Zengin Sosyal Yaşam

İletişim kurmak hiç bu kadar kolay olmamıştı. Facebook ve Twitter gibi siteler için yerleşik uygulamalar, kullanıcı için sorunsuz deneyimler sunar. Samsung ChatON Multi IM özelliği, cep telefonundan anlık mesajlaşma için yeni, geliştirilmiş yollar sunar. Gelişmiş e-posta ve kullanışlı hava durumu widget’ı dahil diğer özellikleri, zenginleştirilmiş bir deneyim oluşturmak için bir arada çalışır.

Çeşitli Multimedya İçerikleri

Bir telefondan daha fazlası olan Samsung Champ Deluxe, hareket halinde sizi eğlendiren multimedya özellikleri ile donatılmış olarak gelir. Dahili 1,3 Megapiksel kamerası ile hayatı yaşarken yakalayın. MP3 çaları ile en sevdiğiniz şarkıları dinleyin veya FM radyosu ile gün boyu haberlerle ve müziklerle bilgilenin, eğlenin.

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.