Native Union Retro Bilgisayar ve Mobil Telefon Ahizesi Siyah

153,08 USD
Marka
Stok Kodu
pa_479NGR3Z
Garanti Süresi
24 Ay
Fiyat
167,80 TL + KDV
Native Union Retro Bilgisayar ve Mobil Telefon Ahizesi Siyah

Fransız tasarımcı David Turpin tarafından tasarlanan Pop Phone Retro Telefon Ahizesi, klasik tarz ile çağdaş tasarımı birleştiren ve yumuşak dokunuşlu lüks doku ile hayat bulan bir üründür. Yüksek kalitede hoparlör ve mikrofon kullanılarak üretilen MM01, uygun kablo (kablo ayrıca satılır) ile kullanıldığında tüm cep telefonlarına ve USB adaptör (adaptör ayrıca satılır) ile kullanıldığında da tüm bilgisayarlar ile Skype, GoogleTalk vb. programlar için kullanılabilir. Ahize ile beraber pakette gelen silikon mat ise telefonunuzu koyduğunuz yerde çizilme ve darbelere karşı korur. iPhone ile uyumlu olarak 3.5 mm jak girişine sahiptir.

Genel Özellikler
* 3.5 mm jakı sayesinde iPhone, iPad, Mac ve uygun adaptörler kullanıldığında diğer akıllı telefonlar ile uyumludur.
* USB adaptör ile kullanıldığında bilgisayarınıza bağlayarak Skype, GoogleTalk, MSN gibi sesli konuşma uygulamaları ile kullanılabilir.
* Klasik ve çağdaş tasarımı birleştiren göz alıcı  bir tasarıma sahiptir.
* Uygun adaptörler aracılığı ile tüm cep telefonlarında kullanılabilir.

Paket İçeriği
* 1 adet Pop Phone Retro Telefon Ahizesi


3.5mm Jaka sahip olmayan telefonlar için
Eğer telefonunuzunda 3.5mm jak'ı bulunmuyorsa Native Union Adaptör Kitlerini kullanabilirsiniz. Aşağıdaki bu adaptörler sayesinde Moshi Moshi'yi istediğiniz telefona bağlayabilirsiniz.

Ayrıca satılan telefon adaptörleri
* Nokia telefonlar için Kit A
* Samsung ve Sony Ericsson telefonlar için Kit B
* LG, Motorola ve HTC telefonlar için Kit C


PC'ler için
Çoğu PC 3.5mm jak girişine sahiptir fakat girişler mikrofon girişi (kırmızı renkli jak) ve hoparlör çıkışı (yeşil renkli jak) olmak üzere iki tanedir. PC'lerde bir çok akıllı telefonun yanı sıra iPhone, iPad ve Mac'lerdeki gibi tek bir girişte hem mikrofon hem de hoparlör bir arada bulunmaz.

İşte bu yüzden Native Union Bilgisayar ve Mobil Telefon Ahizeleri bir PC'ye direkt olarak bağlanamaz. Yeşile bağlarsanız sadece sesi duyarsınız, kırmızıya bağlarsanızda sadece sesiniz iletilir.

Tam bu noktada devreye Native Union USB Adaptör girer. Retro ahizenizi USB Adaptörün arkasındaki 3.5mm jaka takar ve adaptörü PC'ye taktığınız zaman otomatik olarak hem mikrofon hem de hoparlörü bağlanacaktır. Bu sayede retro ahize setiniz tüm PC'lere sorunsuz bir şekilde bağlanacaktır.

USB Adaptör herhangi bir sürücü kurulumu gerektirmez. Tak ve çalıştır sistemi ile anında kullanıma hazırdır.

Bilgisayar için USB Adaptör ve Splitter Kablo ayrıca satılır
* Native Union USB Adaptörü
* Native Union Splitter Kablo

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.