Lg 50PM6900 50'' PenTouch Full HD 3D Plazma Televizyon

3.544,38 USD
Marka
Lg
Stok Kodu
pa_50PM6900
Garanti Süresi
24 Ay
Fiyat
3.885,00 TL + KDV
Lg 50PM6900 50" PenTouch Full HD 3D Plazma Televizyon

SIZIN SMART TV EĞLENCELI BIR DOKUNUŞ EKLEYIN

PENTOUCH ARTIikon

Pentouch TV ekran teknolojisi ve yaşam zenginleştirme LG'nin parlak yenilik ile merak dokunun. Şimdi sağ TV'de yazarak iletişim, sanat, sunumlar ve iş için televizyonu kullanabilir. Pentouch Plus ile, bir dizüstü bilgisayar bağlantısına gerek yoktur, ve MagicPen ile TV uygulamaları tadını çıkarabilirsiniz.

SIHIRLI KALEMikon

, Karalamak, çizmek, renk, ve LG MagicPen ile Pentouch TV'de işareti yazın.

ÇIFT ÇIZIMikon

Değil sadece bir kalem, ama iki! Daha fazla işlevsellik için iki kalem kullanın, ya da aynı anda yazma iki farklı kişi olabilir.

ESKIZ DEFTERIikon

İlk defa, Pentouch TV Sketchbook uygulaması ile yaratıcı faaliyetler için TV kullanın. Doodle, boya çizin, ve MagicPen ile TV ekranında yazın.

MY OFFICEikon

Sonsuza kadar ve daha iyi ofis değişecek My Office uygulaması ile iş sunumlar ve toplantılar devrim. TV ekranında sunum malzemeleri doğrudan yazın ve dosya için yapılan değişiklikleri kaydedin.

AKILLI EVikon

Ev Dashboard erişin ve MagicPen ile Akıllı TV, tüm fonksiyonları ve içerikleri kullanın!

MAGIC REMOTEikon

İşaret: Sadece gelin ve tıklayın - akıllı Smart TV için uzaktan. Jest: Karmaşık komutlar için basit bir jest yapın ve zamandan tasarruf.Tekerlek: Kaydırma yukarı ve aşağı sadece bir fare gibi.



ANA DASHBOARDikon

LG Smart TV 'all-new Ana Pano gelişmiş bir tasarım ve görünüm, daha fazla basitlik ve özelleştirme için daha fazla oda ile birlikte gelir.

SMART SHAREikon

PC, tablet PC veya Wi-Fi üzerinden akıllı telefon üzerinde TV ekranında harici depolama aygıtları veya sorunsuz paylaşım dosyalarına göz atın ve dosya paylaşın.

PREMIUM İÇERIKikon

Premium İçerik kartı iyi içerik sağlayıcıları ile ortaklık yoluyla kaydıyla, ülkenin en popüler ve yararlı içerik seçer ve sınıflandırır. Istediğiniz zaman, istediğiniz ne olursa olsun tadını çıkarın.

GELIŞMIŞ FOSFORikon

LG Plazma TV orijinal görüntülerin onun mükemmel renk üretimi için çok sayıda ödül aldı. Yeni, gelişmiş fosfor gelişme ile, renkli anlatım çeşitliliği büyük rakipleri karşısında üstün renk doğruluğu yol genişletildi ve optimize edilmiştir.

600HZ MAXikon

Saniyede 600 resim ile, LG Plazma TV bile hızlı hareket sırasında net ve akıcı görüntüler sunuyor.

FULL HD 1080P ikon

LG'nin Üçlü XD Engine üstün renk doğruluğu ile muhteşem pricture kalitesi, görsel kontrast, karanlık alanlarda görünürlük ve netlik getirir. 

ÜÇLÜ XD ENGINEikon

LG'nin en son ve en gelişmiş Üçlü XD Engine en iyi görüntü kalitesi ve performans için Renk, Kontrast ve Clarity mükemmellik en üst düzeyde getiriyor. 

KORUYUCU DERI CAM ikon

LG Plazma TV Koruyucu Deri Cam üstün görüntü kalitesi ile birlikte, önemli cam dayanıklılık ve güvenlik sağlar 

FOTOĞRAF MODUikon

, Fotoğraflara özel efektler ekleme, düzenleme ve LG Plazma TV'de hepsini stil eklemek. Fotoğraf Modu işlevi büyük bir interaktif fotoğraf albümü ve editörü içine TV'nizi dönüştürüyor.

3D SIHIRBAZIikon

Kullanıcılar kolaylıkla kişiselleştirmek ve tüm 3D içeriği ve de 3D dönüştürülen görüntüleri 2D için kendi 3D resim, içerik ve bakış açısını kontrol edebilirsiniz.

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.