Hp Pavilion g6-2263st A10-4600M 2.3Ghz 15.6'' 6Gb 750Gb 1Gb Taşınabilir Bilgisayar

1.359,57 USD
Marka
Hp
Stok Kodu
pa_D1Q79EA
Garanti Süresi
24 Ay
Fiyat
1.152,18 USD + KDV
Havale
1.318,79 USD (%3,00 havale indirimi)
Hp Pavilion g6-2263st A10-4600M 2.3Ghz 15.6" 6Gb 750Gb 1Gb Taşınabilir Bilgisayar
 
Performans ve taşınabilirlikte esneklik. HP Pavilion g6, hareket halinde veya evdeyken duyduğunuz tüm gereksinimleri karşılar. Yaşam tarzınıza uygun hız, grafik kartı ve depolama ortamı seçeneklerinin yanı sıra sorunlarınızı karşılayan eşsiz HP Yenilikleri.

Özellikler

Mükemmel bir birleşim.

  • Güçlü işlemciler, isteğe bağlı ayrı grafik kartı ve yeterli depolama ortamı gün boyunca gerekenleri karşılar.
  • Verimliliğinizi koruyun ve verileri hızlı bir şekilde aktarın. USB 3.0. VGA, HMDI ve çok biçimli dijital ortam kartı okuyucusu bilgilerin alınmasını ve aktarılmasını kolaylaştırır.

Asla sıkılmazsınız

  • Bazen yüz yüze görüşmeler yapılması gerekir. HP TrueVision HD Web Kamerası[1] ile görünümünüz her zaman mükemmel olur. Az ışıklı ortamlarda bile
  • HP Pavilion g6, gün içinde bulunmanız gereken her yerde sizi eğlendirmeye hazır bir şekilde yanınızdadır. İster müzik dinleyin, ister film izleyin. Dolby Advanced Audio™ ile daha net ses elde edin.
  • HP Pavilion g6 istediğiniz renklerde sunulur. Parlak siyah ile hacmi yükseltin. Ya da modern ağ desenli yakut kırmızısı, buz mavisi, çarşaf beyazı renklerle klasik dizüstü bilgisayarı farklı bir düzeye taşıyın.

Benzersiz HP Yenilikleri

  • HP CoolSense teknolojisi bilgisayarınızın sıcaklığını kullanıma ve şartlara bağlı olarak ayarlar. Bilgisayarınız ısınmaz. Rahatınız bozulmaz.
  • HP ProtectSmart sayesinde, dizüstü bilgisayarınızdaki veriler kaza sonucu oluşabilecek çarpma ve darbelere karşı korunur. Hareketi ve planları önceden algılayarak sabit sürücünüzü durdurur ve tüm dijital yaşamınızı korur.

Müşteriler Universal Music Paketi'ne sahip olsun.

  • Yerleşik yazılım, Tüketicilere ‘Paranın Satın Alamayacağı’ Deneyimler ve VIP Konser biletleri kazanma şansı ile Universal Music Kataloğu yayınlarına ücretsiz olarak sınırsız erişim olanağı sağlar[2].

HP ürünleri ile büyük destek elde edin.

  • HP Support Assistant, bilgisayarınızın performansının her zaman en üst düzeyde olmasını sağlayan etkileşimli bir çözüm sunar. Ayrıca bilgisayarınızda en iyi başlatmayı sağlamak amacıyla 90 günlük önceden yüklü yazılım yardımı sağlanır.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.