Hp LaserJet Pro 400 M401dnw Mono Laser Yazıcı

1.109,20 USD
Kategori
Marka
Hp
Stok Kodu
pa_CF285A
Garanti Süresi
24 Ay
Fiyat
940,00 USD + KDV
Havale
1.075,92 USD (%3,00 havale indirimi)
Hp LaserJet Pro 400 M401dnw Mono Laser Yazıcı
 
Çalışma saatleri içinde daha fazlasını yapın. Yerleşik kablosuz ağ iletişimini kullanarak ofis içinde istediğiniz yere kurun[1][2] ve yazdırma kaynaklarını ağ üzerinde paylaşın[3]. Mobil yazdırma seçenekleri ile hareket halindeyken yazdırın[3]. İş uygulamalarını kullanarak web'e erişin ve yazdırın[4][5].
Bu tam donanımlı, kullanımı kolay, hızlı ve güvenilir HP LaserJet, mobil aygıtlardan baskı alma ve dilediğinizde kurumsal uygulamalara dokunmatik ekrandan ulaşma da dahil olmak üzere tüm profesyonel baskı gereksinimlerinizi karşılar ve çevre üzerindeki etkinizi azaltmanıza yardımcı olur.

Özellikler

Kablosuz ağ iletişimi ve yüksek taşınabilirlik özelliği sayesinde verimliliğinizi koruyun ve işinizi destekleyin.

  • Kablosuz bağlantı sayesinde ofis içinde istediğiniz yere kurun ve paylaşın[2],[3]. Ağ kullanımını hızlı bir şekilde yapılandırın[1],[6].
  • HP ePrint ile hemen hemen her yerden yazdırın[3],[7]. AirPrint™ özelliği sayesinde iPad®, iPhone® ve iPod touch® aygıtınızdan kablosuz olarak yazdırın[8].
  • HP kablosuz doğrudan yazdırma özelliğini kullanarak mobil aygıttaki dosyaları doğrudan yazıcınıza gönderin[1],[9].
  • Otomatik iki taraflı yazdırma özelliği ile kağıttan tasarruf edin[10]. Dakikada 33 sayfaya varan A4 yüksek baskı hızları ve 8 saniyeden daha kısa sürede ilk sayfa çıktısı elde edin[11].

Web bağlantılı kullanım kolaylığı elde edin.

  • Google Docs ©2012 Google gibi iş uygulamalarını ve 8,89 cm (3,5 inç) renkli dokunmatik ekranı kullanarak web'e erişin ve yazdırın[4],[5].
  • Yazıcınızı kısa sürede kurun; HP Akıllı Yükleme ile CD gerekmez[12].
  • İş akışını yazıcı üzerindeki sezgisel özelliklerle yönetin. Kullanışlı USB bağlantı noktaları doğrudan flash sürücüden yazdırmaya olanak sağlar[4].
  • Baskı ortamınızı kolayca denetim altına alın ve BT zamanı ile maliyetlerinden tasarruf edin: HP Web Jetadmin donatıyı izlemenize ve çalışma süresini artırmanıza yardımcı olur.

Yüksek avantajlarla profesyonel kalitede çıktı almanın keyfini sürün.

  • Koyu, net metin ve keskin görüntüler içeren profesyonel kaliteli iş belgeleri oluşturun.
  • Kanıtlanmış HP LaserJet güvenilirliği ve ilk sayfadan son sayfaya kadar tutarlı baskı kalitesi ile içiniz rahat olsun.
  • Kurulumu kolay Orijinal HP kartuşlarıyla zamandan ve sık tekrarlanan baskı işleri için tasarlanmış isteğe bağlı yüksek kapasiteli kartuşlarla paradan tasarruf edin[13].
  • 300 yapraklık kağıt kapasitesiyle daha fazla iş yapın (isteğe bağlı 500 yapraklık tepsiyle toplamda 800 yaprak yazdırma kapasitesi).

Çevre üzerindeki etkilerinizi azaltın.

  • Yazıcınızı gerektiğinde açıp gerekmediğinde kapatan HP Otomatik Açılma/Otomatik Kapanma Teknolojisi ile enerjiden tasarruf edin[14].
  • Otomatik iki taraflı yazdırma özelliği ile kağıt kullanımını %50'ye varan oranda azaltın.
  • Orijinal HP LaserJet toner kartuşlarını HP Planet Partners aracılığıyla kolayca geri dönüştürün[15].
  • Ambalaj israfını azaltın: Orijinal HP toner kartuşu HP 80A yazıcının içinde sevk edilir.
[1] Yalnızca M401dw modelinde bulunur.
[2] Kablosuz performans, fiziksel ortama ve erişim noktasından uzaklığa bağlıdır ve etkin VPN bağlantıları sırasında sınırlı olabilir.
[3] Yalnızca M401dn, M401dw ve M401dne modellerinde bulunur.
[4] Yalnızca M401dn ve M401dw modellerinde bulunur.
[5] Kablosuz erişim noktası ve yazıcıya Internet bağlantısı gerektirir. Hizmetler kayıt gerektirebilir. Kullanılabilirlik ülkeye, dile ve sözleşmelere göre değişiklik gösterir ve ürün yazılımı yükseltmesi gerektirir. Ayrıntılı bilgi için bkz. www.hp.com/go/eprintcenter.
[6] HP Otomatik Kablosuz Bağlantı özelliği bazı sistem yapılandırmalarında kullanılamayabilir. Kablosuz performansı, fiziksel ortama ve erişim noktasından uzaklığa bağlıdır. Uyumluluk ile ilgili bilgi için, www.hp.com/go/autowirelessconnect adresini ziyaret edin.
[7] Yazıcının Internet'e bağlı olması gerekir. Özellik, bağlı olan herhangi bir Internet ve e-posta özellikli aygıtla çalışır. HP Web Hizmetleri Hesap Kaydı gerekir. Yazdırma süreleri değişiklik gösterebilir. Desteklenen belgeler ve görüntü türlerinin listesi için, bkz. www.hp.com/go/eprintcenter. Ayrıca ilave çözümler için, www.hp.com/go/mobile-printing-solutions adresine bakın.
[8] Çoklu görev uygulamasını destekleyen iOS 4.2 aygıtları (iPad, iPhone 4, iPhone 3GS ile 3. ve 4. nesil iPod touch) destekler. iOS 4.2 aygıtları için 802.11 kablosuz ağ bağlantısı ve AirPrint özellikli yazıcının kablosuz veya Ethernet ile bağlı olması gerekir. AirPrint ve AirPrint Logosu, Apple Inc. şirketinin ticari markalarıdır. iPad, iPhone ve iPod touch, Apple Inc. şirketinin ABD ve diğer ülkelerde kayıtlı ticari markalarıdır.
[9] Bazı mobil aygıtlarda bulunmayabilir. Kablosuz özelliğinin etkinleştirilmiş olması gerekir ve sürücü veya uygulamalar gerektirebilir, bunları www.hp.com/go/eprintcenter adresinden indirebilirsiniz. Yazıcının HP ePrint özelliği etkinleştirilmiş olmalıdır.
[10] Yalnızca M401d, M401dn, M401dw ve M401dne modellerinde bulunur.
[11] ISO/IEC 24734 kullanılarak ölçülmüştür, ilk test belgeleri grubunu hariç tutar. Daha fazla ilgi için, bkz. www.hp.com/go/printerclaims. Gerçek hız, sistem yapılandırmasına, yazılım uygulamasına, sürücüye ve belgenin karmaşıklığına bağlı olarak değişir.
[12] Akıllı Yükleme teknolojisi, USB ve ağ bağlantıları için yalnızca Windows® ile çalışır. M401dne modelinde bulunmaz.
[13] HP 80X LaserJet Siyah Toner Kartuşu ürüne dahil değildir; ayrı olarak satın alınması gerekir.
[14] HP Otomatik Açılma/Otomatik Kapanma Teknolojisi özellikleri yazıcı ve ayarlara bağlıdır.
[15] Program kullanılabilirliği değişiklik gösterir. HP Planet Partners programı ile HP kartuş iade ve geri dönüştürme hizmeti dünyada 50'den fazla ülke ve bölgede verilmektedir. Daha fazla bilgi almak veya iade zarfı ve atık toplama kutusu talebinde bulunmak için www.hp.com/recycle adresini ziyaret edin
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.