Hp Deskjet 5525E Çok Fonksiyonlu Renkli Yazıcı

306,80 USD
Marka
Hp
Stok Kodu
pa_CZ282C
Garanti Süresi
24 Ay
Fiyat
260,00 USD + KDV
Havale
291,46 USD (%5,00 havale indirimi)
Hp Deskjet 5525E Çok Fonksiyonlu Renkli Yazıcı
 
Aynı maliyete 2 kat fazla yazdırarak verimliliğinizi en üst düzeye getirin.[1] Kablosuz ve mobil yazdırma özellikleri sayesinde fotoğrafları, belgeleri, e-postaları ve daha fazlasını neredeyse her yerden yazdırın.[2],[3] Bilgisayara gerek duymadan e-postaya tarayın ve bellek kartlarından doğrudan yazdırın.[4]
HP Deskjet 5525 Avantajlı Mürekkepli e-All-in-One, düşük maliyetli mürekkepler ve mobil yazdırma seçeneklerinden birini kullanarak laboratuar kalitesinde fotoğraflar, iki taraflı belgeler ve daha fazlasını kolay ve ekonomik bir şekilde yazdırmak isteyen ev kullanıcıları için tasarlanmıştır.

Özellikler

Daha düşük fiyata daha fazla iş yapın; aynı maliyete 2 kat fazla sayfa yazdırın.[1]

  • Daha düşük fiyata daha profesyonel kalitede baskı elde edin; aynı maliyete iki kat fazla sayfa yazdırın.[1]
  • Laboratuvar kalitesinde kenarlıklı veya kenarlıksız fotoğraflar ile keskin grafikler ve net siyah metinler oluşturun.
  • Uygun fiyatlı, ayrı ayrı satılan mürekkeplerle üstün sonuçlar elde edin; yalnızca gerek duyduğunuzda, her kartuşu ayrı ayrı değiştirin.
  • 20 yılı aşkın süredir en çok satılan yazıcı markası olan HP Deskjet ile yazdırma, tarama, kopyalama işlemlerini gerçekleştirin ve web'e bağlanın.[5]

Dokunmatik ekranı kullanarak yazdırma, tarama ve kopyalama işlemlerini doğrudan e-all-in-one aygıtınızdan gerçekleştirin.

  • Sezgisel renkli dokunmatik ekran aracılığıyla yazdırma, tarama, kopyalama işlemlerinin yanı sıra oyunlar ve defter sayfaları içeren HP Quickforms'a erişin.[3]
  • Belgeleri, fotoğrafları ve daha fazlasını PC veya Mac'inizi açmanıza gerek kalmadan doğrudan e-postaya veya ağ klasörüne tarayın.[4]
  • Kameranızın bellek kartındaki fotoğrafları renkli dokunmatik ekranı ile görüntüleyip seçebilir ve doğrudan yazdırabilirsiniz.
  • Otomatik iki taraflı yazdırma özelliği sayesinde kağıdın her iki yüzüne yazdırarak ve kopyalayarak zamandan ve kağıttan tasarruf edin.

Kablosuz ve mobil yazdırma özellikleri sayesinde verimliliğinizi koruyun.[2],[3]

  • Hareket halindeyken HP ePrint mobil yazdırma ile bağlantınızı sürdürün; akıllı telefonunuzu veya tabletinizi kullanarak neredeyse her yerden yazdırabilirsiniz.[3]
  • Kolay yazdırma ve paylaşmanın tadını çıkarın; kablosuz ağınıza HP Otomatik Kablosuz Bağlantı ile bağlanın.[2],[6]
  • HP kablosuz doğrudan yazdırma özelliğini kullanarak, kablosuz özelliği etkinleştirilmiş mobil aygıtlardan bir ağa gerek olmadan yazdırın.[7]
  • AirPrint™ sayesinde iPad®, iPhone® veya iPod touch® cihazınızdaki e-postaları, fotoğrafları, web sayfalarını ve daha fazlasını doğrudan yazdırın.[8]
[1] Diğer HP Deskjet mürekkep kartuşları kullanılarak yapılan baskılarla karşılaştırılmıştır. HP 364 / HP 178 ile HP 655 orijinal kartuşlarının HP tarafından açıklanan sayfa kapasitesi ve önerilen perakende fiyat karşılaştırmasına dayanır. Gerçek fiyatlar farklı olabilir. Gerçek kapasite kullanılan yazıcıya, basılan görüntülere ve diğer etkenlere bağlıdır. Daha fazla bilgi için, www.hp.com/go/learnaboutsupplies adresini ziyaret edin. Diğer kartuş sonuçları farklılık gösterecektir.
[2] Kablosuz performansı, fiziksel ortama ve erişim noktasına olan uzaklığa bağlıdır.
[3] Yazıcının Internet'e bağlı olması gerekir. Kablosuz erişim noktası, kayıt, ürün yazılımı yükseltmesi veya ek işlemler gerekebilir. Kullanılabilirlik ve yazdırma süreleri değişiklik gösterebilir. HP ePrint, bağlı olan herhangi bir Internet ve e-posta özellikli aygıtla çalışır. Ayrıntılar için bkz. www.hp.com/go/eprintcenter.
[4] En popüler e-posta hizmetleri ile uyumludur. Daha fazla bilgi için www.hp.com/go/eprintcenter adresini ziyaret edin.
[5] Sonuçlar, 2011'de gerçekleştirilen IDC mürekkep püskürtmeli ürün sevkiyat verilerine dayanır.
[6] HP Otomatik Kablosuz Bağlantı, bazı sistem yapılandırmalarında kullanılamayabilir. Uyumluluk ile ilgili bilgi için hp.com/go/autowirelessconnect adresini ziyaret edin.
[7] Mobil aygıtın kablosuz özelliği etkinleştirilmiş olmalıdır. Yazıcının HP ePrint özelliği etkinleştirilmiş olmalıdır. Özellik sürücü veya uygulamalar gerektirebilir, gerekenleri www.hp.com/go/eprintcenter adresinden indirebilirsiniz.
[8] iOS 4.2 veya sonraki sürümleri çalıştıran şu aygıtları destekler: iPad®, iPad® 2, iPhone® (3GS veya üstü), iPod touch® (3. nesil veya üstü). HP’nin AirPrint™ özellikli yazıcıları ile çalışır ve yazıcının iOS aygıtınızla aynı ağa bağlı olması gerekir. AirPrint, AirPrint Logosu, iPad, iPhone ve iPod touch, Apple® Inc. firmasının ABD ve diğer ülkelerde kayıtlı ticari markalarıdır.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.