Gogo U-Slim Croco Kredi Kartı Cepli iPhone 3G/3GS/4/4S Deri Kılıf (Siyah)

111,45 USD
Marka
Stok Kodu
pa_DNZCJKU3
Fiyat
122,16 TL + KDV
Gogo U-Slim Croco Kredi Kartı Cepli iPhone 3G/3GS/4/4S Deri Kılıf (Siyah)

Kredi kartlarınızı artık yanınızdan hiç ayırmadığınız iPhone ile taşıyabilirsiniz. Özel kredi kartı bölmeleri ile iPhone için ayrı kredi kartınız için farklı bir yere bakmanıza gerek yok.

Malzeme Önemlidir!
Kılıfın hangi maddeden yapıldığı görünüşü, dokununca verdiği hissi, dayanıklılığı ve esnekliğine etki eder. Bu yüzden kaliteli bir kılıf için belki de en önemli konu hangi malzemeden yapıldığıdır. Gogo kılıflarında kullanılan malzemenin size sunduğu avantajlar ise:

Yüksek ısı ve çarpmalara karşı mükemmel direnç:
Bu yüksek polikarbonat madde aynı zamanda yüksek ısı ve çarpmalara karşı çok dayanıklı olduğu için lens yapımında da öncelikli olarak kullanılmaktadır.

Zararlı UV ışınları ve çizikleri önler:
Ek olarak polikarbonat zararlı UV ışınlarının %99' unu engeller. Kılıfın üzerine çizilmeleri önleyecek özel bir çizik-önleyici kaplama eklenmiştir, böylece sadece iPhone' unuzun değil kılıfınızın da çizilmeseni engellemiş olursunuz.

Yüksek kaliteli Hakiki Türk Derisi:
Gogo deri kılıfları Türkiye'de üretilen deriden yapılmıştır. İnek derisi, koyun derisine nazaran daha yumuşak dokunma hissi verdiği ve daha esnek olduğu için Türkiye' de yetiştirilen inek derisinden imal edilmiştir.

Uyumluluk
- iPhone 4S
- iPhone 4
- iPhone 3GS
- iPhone 3G

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.