GoGo HandPainted iPhone 3G/3GS Kılıfı (Siyah/Kırmızı)

131,37 USD
Marka
Stok Kodu
pa_UWHVIKQ9
Fiyat
144,00 TL + KDV
GoGo HandPainted iPhone 3G/3GS Kılıfı (Siyah/Kırmızı)

Eşsiz Tasarım iPhone 3G ve iPhone 3GS için özel olarak tasarlanan bu benzersiz kılıf, iPhone'unuzun tüm özelliklerinin erişilir kalmasını sağlıyor.  Yüksek Kalite Materyal GoGo Handpainted, kadife yumuşaklığında dokunma hissi veren polikarbonattan yapılmıştır. Gogo, tüm yumuşaklığına rağmen toz toplamaz ve kolay kolay çizilmez, üstelik kırılması olağanüstü zordur.  Göz Kamaştıran Kaplama Handpainted çok katmanlı, yüksek kalite bir kaplamaya sahiptir ve sadece dışı kaplanmış olan diğer polikarbonat kılıfların aksine içi de, dışı da aynı renktir.  Hafif ve Sağlam Sağlam yapısına rağmen, GoGo var olan en ince ve hafif kılıflardan biridir. 25 gr.'dan daha hafiftir ve iPhone'a eklediği kalınlık, 1 mm'den azdır.

Resimde görülen iPhone, ürüne dahil değildir.  Önemli: Bu kılıf, bir nevi arka kapak işlevi görecek ve iPhone'unuzun sadece arkasını koruyacaktır.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.