General Mobile Fox

602,13 USD
Stok Kodu
pa_DPBJMUZ7
Garanti Süresi
24 Ay
Fiyat
660,00 TL + KDV
Havale
572,03 USD (%5,00 havale indirimi)
General Mobile Fox

 

"Şıklığı ve Kaliteyi Fox’la Tanıyın"

General Mobile Fox’a her açıdan bakın; onu elinize alıp inceleyin, farkı en iyi öyle hissedersiniz. "Piyasada bulabileceğiniz en ince telefonlardan biri" olma özelliğini taşıyan Fox’un 9.9mm inceliği ile cebinizde telefon taşıdığınızı hisstemeyeceksiniz. Şık tasarımının ve qwerty klavye hızının yanı sıra, 2.6 inç kapasitif dokunmatik ekranı hayatınıza pratiklik katıyor.

"Klavye Özgürlüğü"

General Mobile Fox’un şık ve kullanışlı qwerty klavyesi ile bir bilgisayarda neler yapıyorsanız aynılarını, o kadar rahat şekilde yapabileceksiniz. Aynı anda dokunmatik oluşu size büyük bir hareket esnekliği sağlayacak. Kullandığınız programa ve işleme göre ister klavyesinden, ister dokunmatik özelliğinden faydalanabilirsiniz.

"Android’siz Kimse Kalmayacak"

General Mobile Fox ile üst sınıf bir smatphone deneyimini yaşarken, çoğunluğu ücretsiz dört yüz binin üzerindeki Android uygulamadan yararlanabilir, oyun, iş ve özel hayata yönelik uygulamalarla dünyanızı renklendirebilirsiniz. Örneğin, WhatsApp ile arkadaşlarınızla yazışırken onlara sevdiğiniz parçaları gönderebilir, bulunduğunuz lokasyonun Google Maps noktasını bildirebilir, ilginç bulduğunuz fotoğraf karelerini iletebilirsiniz. Dilerseniz tüm arkadaşlarınızla aynı anda yazışarak daha fazla paylaşımın keyfini sürebilirsiniz.

"%100 Sosyal"

General Mobile Fox ile arkadaşlarınızın doğum gününü unutma şansınız kalmadı. Dokunmatik ve klavyeyi aynı anda sunması sizi sosyal medyada çok aktif kılacak. Arkadaşlarınızla paylaşımlarınızın nitelği bile fark yaratacak. Amaç hayatı kolaylaştırmak, sevdiklerinizle paylaşımlarınızı en pratik şekilde yönetmek ise Fox bunu sizin için yapıyor.

"Hotspot Fox ile Modeme Gerek Yok"

General Mobile Fox’un 3G ve 3.6MB/s hızında internet bağlantısına ilave olarak Wi-Fi Hotspot özelliği de bulunuyor. Evde ve iş yerinde ayrı internet faturası ödemeye gerek yok. İstediğiniz her yerde Fox wifi hotspot ile modeminiz hep yanınızda. Hatta çevrenizdekilerin internet kullanımı için bir modem almaya gerek kalmıyor; Fox’tan aynı anda onlar da yararlanabiliyorlar.

"Bilgisayar "Out", Fox "In"

Oyun içeriği ile eğlence hayatınızı renklndiren Fox, iş uygulamaları ile de vazgeçilmez yardımcınız olacak. General Mobile Fox’la Word, Excel, Powerpoint dosyalarını sadece incelemekle yetinmek zorunda değilsiniz. Ofise gitmeye gerek kalmadan patronunuzun sizden beklediği çalışmaları yapıp hızınızla onun gözüne girebilirsiniz.

 
 
 
 

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.