Edimax BR-6428nS 300Mbps Router

92,04 USD
Kategori
Marka
Stok Kodu
pa_BR-6428NS
Garanti Süresi
24 Ay
Fiyat
78,00 USD + KDV
Havale
87,44 USD (%5,00 havale indirimi)
Edimax BR-6428nS 300Mbps Router
 

Yeşil Teknoloji
EDIMAX BR-6428nS son yeşil teknoloji ile tasarlanmıştır. Kablosuz aktarım miktarını tespit etmek ve gerekli gücün sadece miktarı sağlayarak, bu yönlendirici zamanki güç tüketimi% 66 kadar tasarruf ederken yüksek kablosuz performans sağlamak mümkün. Tam yük altında bile, BR-6428nS diğer non-yeşil 300Mbps yönlendiricilere kıyasla% 50 daha az güç kullanır.

Kablosuz 802.11n standardı (300Mbps veri hızına kadar)
EDIMAX BR-6428nS IEEE 802.11b/g/n standartlarına uyumlu yüksek hızlı bir çözümdür. En son kablosuz teknoloji 5 kez ** tarafından kablosuz kapsama genişletmek için bu yönlendirici içine inşa edilmiştir. Diğer 802.11n cihazlara bağlı olduğunda, BR-6428nS 300 Mbps kadar iletim hızları elde edilebilir. Böyle bir rekabetçi fiyata böyle performansı ile BR-6428nS gerçekten herhangi bir ev veya küçük işletme ortamı için en uygun maliyetli bir çözümdür.

Kadar 253 Müşterilerimiz ile Payları Tek Internet Bağlantısı
NAT (Network Address Translation) özelliği ile, EDIMAX BR-6428nS aynı anda tek bir Internet bağlantısı ulaşmak için 253 kablolu veya kablosuz istemcilerin izin verir.

Esnek WISP (Kablosuz İnternet Servis Sağlayıcı) Bağlantı Modu
WISP desteğiyle, BR-6428nS bir ISS erişim noktasından kablosuz internete ve ev ya da ofiste birden fazla kullanıcı için kablolu veya kablosuz bir ağa çevirmek mümkün.

EZMax Çoklu Dil Sihirbazı * Kolay Kurulum
yerleşik, çoklu dil kullanıcı arayüzü ek olarak, benzersiz bir EZMax çoklu dil kurulum sihirbazı kurulum CD'si dahildir. Animasyonlu ve kolay izlenebilir yönergelere kurulum işlemi boyunca size rehberlik eder ve dakikalar içinde yönlendirici kurmak için izin verecektir.

WPS (Wi-Fi Protected Setup) Düğme
EDIMAX BR-6428nS kurmak ve bir çırpıda güvenli bir kablosuz ağ etkinleştirilmesine yardımcı olmak için bir tek tıklama WPS (Wi-Fi Protected Setup) düğmesi vardır.

* EZMax Kurulum CD Sihirbazı yalnızca Edimax kablosuz yönlendiriciler destekler. 
** Maksimum performans, gerçek veri hızları ve kapsama ağ koşulları ve çevresel faktörlere bağlı olarak değişebilir. Belirtilen aralıklar bağımsız test sonuçlarına dayanmaktadır ve garanti edilemez.

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.