Dell Yeni Vostro 3360-21F43SC i3-3217U 4Gb 320Gb 1.5Gb 13.3'' Taşınabilir Bilgisayar

1.770,00 USD
Marka
Stok Kodu
pa_336021F43SC
Garanti Süresi
24 Ay
Fiyat
1.500,00 USD + KDV
Havale
1.716,90 USD (%3,00 havale indirimi)
Dell Yeni Vostro 3360-21F43SC i3-3217U 4Gb 320Gb 1.5Gb 13.3'' Taşınabilir Bilgisayar  
Kullanımı kolay, yüksek güvenliğe sahip olun. 
Gelişmiş internet güvenliği ve fiziksel güvenlik seçeneklerinin yanı sıra yerleşik veri şifreleme özelliğiyle kritik önem taşıyan işletme bilgilerinizin 7 gün 24 saat güvende olduğundan emin olun. 
Daha Fazlasını Keşfedin >

Hızı, çevikliği ve canlı grafikleri tercih edin.
Windows 8 Pro 3. Nesil Intel® Core™ işlemci seçenekleri ve 8 GB'a1 kadar DDR3 bellek sayesinde güne hızlı başlayın ve çok görevli çalışmaları verimli bir şekilde gerçekleştirebilmenin keyfini çıkarın. Tümleşik Intel® HD grafik kartı, etkileyici bir multimedya deneyimi için canlı görüntüler sunar.
Daha Fazlasını Keşfedin >

İşletmenizi kolaylıkla büyütün.
Vostro™ 3360, siz işletmenizi büyütürken esnek satın alma koşulları sunmasının yanı sıra bugün güçlü ve güvenilir verimliliği sağlayarak temel işletme gereksinimlerinizi karşılamak için tasarlanmıştır.
Daha Fazlasını Keşfedin >
 
Vostro 3360 Ultra Taşınabilir Dizüstü Bilgisayar
Hareket halindeyken sizi tamamlaması için şık bir tasarım seçin.
Yalnızca ,74” (19 mm) inceliğindeki Vostro 3360, inanılmaz derecede ince ancak bir o kadar sağlam bir tasarım sunar. İşiniz sizi nereye götürürse götürsün, ultra verimli olmanıza yardımcı olabilecek ultra mobil tasarıma sahiptir.
Daha Fazlasını Keşfedin >

Neredeyse her yerde sorunsuz bir şekilde çalışın.
İşletme verimliliği için tasarlanmış bir servis paketi ve donanım özellikleriyle hareket halindeyken bağlantı kurun ve ortak çalışma yapın.
Daha Fazlasını Keşfedin >

İşinizle bağlantıda kalın.
İster veri aktarıyor, ister kablolu bir yazıcı veya projektör bağlıyor olun; Vostro 3360, bağlantıda ve verimli kalmanızı kolaylaştırır.
Daha Fazlasını Keşfedin >
 

Güvenilirlik her şeydir.

Vostro 3360 bilgisayarınız, işletmeniz için temel güvenilirlik özellikleri ve seçenekleri sunar.

Vostro 3360 - BT Desteği elinizin altındadır.
BT Desteği elinizin altındadır.
Bırakın işletmenizin BT departmanı olalım. İsteğe bağlı Dell ProSupport2 hizmetleriyle ihtiyaç duyduğunuz yardıma telefonla, çevrimiçi olarak veya yerinde servisle 7 gün 24 saat ulaşabilirsiniz
Vostro 3360 - Kazaların üstesinden kolaylıkla gelebilirsiniz.
Kazaların üstesinden kolaylıkla gelebilirsiniz.
Vostro 3360, ufak çaplı sıvı dökülmelerine karşı bilgisayarınızı koruyan, sıvı dokülmesine karşı dayanıklı bir klavyeye sahiptir. Ek olarak, Dell’in Kazayla Oluşan Hasara Karşı Koruma Servisi3, beklenmeyen kazalardan sonra çalışmanıza devam etmenize yardımcı olur.
Vostro 3360 - Hızlı Kurtarma Düğmesi.
Hızlı Kurtarma Düğmesi.
Sistem uyarıları, sürücü güncellemeleri ve indirme işlemleri için merkezi bir iletişim noktası işlevi görür. İsterseniz, Windows Mobility Center gibi Dell araçlarına ve yerleşik tanılamalara bağlanmak için de kullanabilirsiniz. Skype™ veya Web tarayıcınız gibi en sık kullanılan uygulamalarınızı başlatmak için onu özelleştirin.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.