Dell Latitude E6530 i5-3320M 6Gb 750Gb 1.5Gb 15.6'' Taşınabilir Bilgisayar (L106530104E)

3.186,00 USD
Marka
Stok Kodu
pa_L106530104E
Garanti Süresi
24 Ay
Fiyat
2.700,00 USD + KDV
Havale
3.090,42 USD (%3,00 havale indirimi)
Dell Latitude E6530 i5-3320M 6Gb 750Gb 1.5Gb 15.6" Taşınabilir Bilgisayar (L106530104E)
 
Her yere taşınabilen gerçek verimliliği keşfedin

İşletim Sistemi
Windows 8 Pro ile sağlanır


Her yere taşınabilen gerçek verimliliği keşfedin

Güçlü Latitude E5430 dizüstü bilgisayarla iş gücünüze uygun fiyatlı mobil çalışma olanağı sağlayın.

Çevik performans
Katı hal sürücüler, üstün Intel® Core™ işlemciler ve HD grafik kartları gibi bir dizi performans seçeneğiyle verimliliğinizi serbest bırakın.
Daha Fazlasını Keşfedin

Çok yönlü kullanım
Kolay kullanılan bağlantı istasyonuyla ve çalıştığınız her yerde ekran karşısında geçirdiğiniz zamanı olabildiğince verimli hale getirmeye yönelik tasarım özelliklerinin yardımıyla konforlu çalışın.
Daha Fazlasını Keşfedin

Etkili işbirliği
Yüksek performanslı anten ve geniş bant gibi en yeni kablosuz ve mobil geniş bant1 bağlantı seçenekleriyle, çalışmak için ofis içinde oturmanıza gerek kalmaz.
Daha Fazlasını Keşfedin

Kurumsal düzeyde denetim

Verilerinizin korunmasına ve BT yöneticilerinizin denetim sahibi olmasına yardımcı olun. Sağlanan çeşitli donanım ve yazılım bileşenleriyle, Latitude uzun kullanım ömrü boyunca kolayca yönetilebilir ve bakım altına alınabilir.
Kurumsal düzeyde denetim
Kesin güvenlik
Güvenilen Platform Modülü (TPM)2, Dell Veri Koruma | Erişim ve Dell Veri Koruma│Şifreleme1 özelliklerinden oluşan eksiksiz koruma dizisiyle verilerinizin korunmasına katkıda bulunun ve uyumluluk standartlarına uyun.
Daha fazlasını keşfedin

Verimli yönetim özelliği
Latitude, verimli bant dışı yönetime yönelik uzaktan erişim, uzaktan pil ve BIOS yönetim özelliği ve isteğe bağlı Intel® vPro™ teknolojisinden yararlanarak, dağıtımdan sürekli bakım ve desteğe kadar her açıdan BT yönetimini basitleştirmenize yardımcı olabilir.
Daha fazlasını keşfedin

Kendini kanıtlamış bir servisle uzun vadeli sağlamlık
Dikkatle planlanan ve yürütülen devrim niteliğindeki kullanım süresi ve yönetilen geçişler aracılığıyla uzun vadeli sağlamlık sunan bir dizüstü bilgisayara yatırım yapın.
Daha fazlasını keşfedin

Intel® Küçük İşletme Avantajı ile yerleşik BT desteği

Intel® Küçük İşletme Avantajı özelliğine sahip mevcut Intel® Core™ işlemciler sayesinde, daha yüksek güvenlik ve verimlilikle BT bakımını basitleştirin.

Daha fazlasını keşfedin


 

Yaratıcı tasarım

Yolculuk sırasında kötü koşullarda çalışmak için tasarlanmış bir dizüstü bilgisayarla, gerçek dayanıklılığı ve güvenilirliği keşfedin.
 
Yaratıcı tasarım
Uzun ömürlü dayanıklılık
Latitude E5430'un korumalı olduğunu bilmenin güveniyle yolculuğa çıkın. E5430, magnezyum alaşımlı güçlendirilmiş kasasından alüminyum LCD arka kapağına kadar her yönden becerikli bir iş ortağıdır.
Daha fazlasını keşfedin

Doğru Boyutlar
Hangi Latitude'u seçtiğiniz önemli değil, her durumda kuruluşunuz diğer Latitude E-Ailesi dizüstü bilgisayarlar, bağlantı istasyonları ve aksesuarlarla sorunsuz entegrasyondan yararlanacaktır.
Daha fazlasını keşfedin

Çevre bilincine sahip tasarım
Latitude, bromlu alev geciktirici (BFR) ve PVC içermeyen, enerji açısından verimli tasarımıyla kuruluşunuzun çevre koruma hedeflerine ulaşmasına yardımcı olabilir3.
Daha fazlasını keşfedin
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.