Dell Insprion 2330-B33W61C 23'' i5-3330S 6Gb 1Tb 1Gb Windows 8 All in One PC

3.186,00 USD
Marka
Stok Kodu
pa_2330-B33W61C
Garanti Süresi
24 Ay
Fiyat
2.700,00 USD + KDV
Havale
3.026,70 USD (%5,00 havale indirimi)
Dell Insprion 2330-B33W61C 23'' i5-3330S 6Gb 1Tb 1Gb Windows 8 All in One PC
 

Sinema deneyimini eve taşıyın.

23" dokunmatik ekran özellikli Inspiron One 23 bilgisayarda, filmlerle ve etkileşimli eğlence olanağıyla herkesin dikkatini çekin.

Olağanüstü performansa geçiş yapın. 
Ev eğlencesi deneyiminizi çarpıcı bir hale getirin. 3. Nesle kadar Intel® Core™ i7 işlemcilerin kesilmeyen hızını tercih edin ve yeni Windows 8 Pro işletim sistemi ile verim sağlayın.
Daha Fazlasını Keşfedin>

Duyularınızı harekete geçirin.
HD ses ve isteğe bağlı AMD Radeon HD™ performans grafik kartı ile güçlü video, canlı görüntüler ve yüksek ses elde edin.
Daha Fazlasını Keşfedin>

23" (58,4 cm) dokunmatik ekran ile Windows 8'i optimize edin.
 
En iyi verimlilik ve eğlence özellikleri parmaklarınızın ucunda olsun. 23" Tam HD dokunmatik ekran ile çoklu dokunmatik Windows 8 deneyimini keşfedin. 
Daha Fazlasını Keşfedin>
 
Inspiron one 23 hepsi bir arada Masaüstü Bilgisayar

Tarzınıza uygun şık tasarım.

Ayrı bir monitör ve tower gerekmez. İnce, duvara monte edilebilir Inspiron One 23 hepsi bir arada bilgisayar, herhangi bir odaya yerleştirilebilecek şekilde tasarlanmıştır.

Tam HD ile büyük bir görüntü elde edin.
23" (58,4 cm) Tam HD dokunmatik ekranı ile Inspiron One 23 bilgisayarınız ailenizin eğlence merkezi haline gelecek. Eğlence, yaratıcı projeler ve etkileşimli dokunmatik oyunlar için idealdir.
Daha Fazlasını Keşfedin>

Yüksek beklentilere dayalı tasarım.
Estetik olarak çekici tasarımın, ince ayrıntıların ve sağlam ancak bir o kadar şık, kalıp döküm alüminyum kaide gibi üstün özelliklerin keyfini çıkarın. 
Daha Fazlasını Keşfedin>

Tercihinizi incelikten yana kullanın. Yer tasarrufu sağlayın.
Yer tasarrufu sağlayan, duvara monte edilebilir Inspiron One 23 ile masanızı dağınıklıktan arındırın. Zarif profili şık ve modern görünür; tek kablolu tasarımı, kurulumu kolaylaştırır.
Daha Fazlasını Keşfedin>
 

Bu hepsi bir arada bilgisayar çok sayıda olasılık için tasarlanmıştır.
Inspiron One 23 hepsi bir arada bilgisayarınız, yalnızca bir başlangıç. Satın alma işleminizi tamamlarken bu harika ek bileşenlere bir göz atın.

Inspiron one 23 dokunmatik Masaüstü Bilgisayar

Yazılım

Güçlü fotoğraf ve multimedya yazılımıyla yeni fikirlerinize hayat verin. Microsoft® Office Ev ve Öğrenci 2010 ile daha fazlasını gerçekleştirin. Dell.com adresinde, ailenizin her üyesini eğlendirecek ve onlara ilham verecek heyecan verici oyunlar bulun.
Inspiron one 23 dokunmatik Masaüstü Bilgisayar

Servisler

Buradayız ve yardıma hazırız. Sınırlı Donanım Garantinizle1, tüm servisleri size uyacak şekilde özelleştirebilirsiniz (uzaktan tanılamanın ardından evde onarım2 ve kazayla oluşan hasarın onarımı3da dahil). Çözüm Merkezimizde daha fazlasını keşfedin.
Inspiron one 23 dokunmatik Masaüstü Bilgisayar

Aksesuarlar

İster iş, ister oyun için aksesuar isteyin; ihtiyacınız olan her şeyi Dell.com adresinde bulabilirsiniz. Bir VESA montajı seçin ve Inspiron One 23 dokunmatik, hepsi bir arada bilgisayarınızı duvara monte edin. Yazdırma, tarama, fotokopi ve faks gereksinimlerinize uyan çok çeşitli yazıcılarımızı keşfedin
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.