Dark WDN300 300Mbit Dahili Anten Kablosuz Usb Adaptör

70,80 USD
Marka
Stok Kodu
pa_DK-NT-WDN300
Garanti Süresi
24 Ay
Fiyat
60,00 USD + KDV
Havale
63,72 USD (%10,00 havale indirimi)
Dark WDN300 300Mbit Dahili Anten Kablosuz Usb Adaptör
 

Bilgisayar, notebook, medya oynatıcı ve ağ destekli uydu alıcılar için geliştirilmiş kablosuz ağ aparatı

Tüm Cihazlarınız İnternete Kablosuz Erişsin

Ağ ürünlerinde kaliteyi uygun fiyata kullanıcılara kazandıran DARK; bilgisayar, notebook, netbook, medya oynatıcı ve uydu alıcı gibi ağ destekli cihazların internete kablosuz bağlanması için 300Mbps hızında kablosuz ağ adaptörünü hazırladı.

MIMO teknolojili Realtek 8191SU çipsete ve dahili 1T2R üç kanal anteni ile geniş kapsama alanına sahip WDN300 ile ağ destekli cihazlarınıza interneti kablosuz getireceksiniz.

Dark Media Oynatıcı Ailesi ile Tam Uyumlu

Dark WDN300, Dark medya oynatıcı ailesi başta olmak üzere Realtek işlemciye sahip ağ destekli medya oyantıcılara kablosuz internet erişimi sağlar. Ayrıca Realtek çipsetli ağ adaptör uyumlu pek çok uydu alıcıya da internet taşımakta kullanabilirsiniz.

Kablosuzda 300Mbit Bağlantı

WDN300 ile kablosuz bağlantı hızınızı 300Mbit seviyesine taşıyabilirsiniz. 1 gönderim 2 alım antenine sahip Dark WiFi N adaptör ile internette gezinip e-maillerinize bakarken, müzik&film indirirken eski jenerasyon kablosuz standartlarına göre 6 kat daha hızlı veri aktarımına kavuşacaksınız!

Üç Kanallı Dahili Anten

150Mbit kablosuz aparatlarda 1T1R anten bulunmaktadır. Dark WDN kanalı ile internetten dosya indirme, online film izleme, oyun oynama gibi işlemlerinizde kesinti, donma, atlama gibi sorunlar

yaşamayacaksınız.

Geniş Kanal Aralığı ile Kararlı Çalışma

Dark WDN300 2.4GHz kablosuz bağlantı frekansında 13 ayrı wireless kanalına sahiptir. Bu sayede modeminizden farklı kanalları seçerek çevrenizdeki diğer kablosuz sinyallerinden etkilenmeden daha yüksek performanslı internet kullanımını yakalayacaksınız.

Kompakt Boyutlar

3 kanallı antene ve yüksek çekiş gücüne sahip olmasına rağlem oldukça kompakt yapıdadır.

Kutu İçeriği

• DARK DK-NT-WDN300 Kablosuz N USB Adaptör

• Sürücü CD'si

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.