Blackberry Bold 9780

1.842,89 USD
Marka
Stok Kodu
pa_BHQWKMY8
Garanti Süresi
24 Ay
Fiyat
2.020,00 TL + KDV
 
BlackBerry Bold 9780 Profesyonel öncelikleri

Profesyonel öncelikleri

İş e-postası Entegrasyonu

BlackBerry® Bold™ akıllı telefonlar, takvim, kişiler ve diğer önemli verilerinizle birlikte 10 e-posta hesabını kolay-erişilir biryere entegre eder, böylece neredeyse heryerde işinizi

Üretkenlik ve çoklu görev

Çalışan uygulamalar BlackBerry® Bold™ akıllı telefonunda her zaman ulaşılabilir, böylece kolaylıkla aralarında geçiş yapabilirsiniz. BlackBerry® Bold™ 9780 üzerinde BlackBerry® 6 işletim sistemindeki yeni uygulama değiştirme anahtarı ile uygulamalar arasında gezinmek her zamankinden daha hızlı.

 

Cesur bir gelişim

BlackBerry 6 OS

BlackBerry Bold 9780 size şimdiye kadarki en cesur BlackBerry deneyimini sunuyor. BlackBerry 6 ile donanmış olarak sık kullanılan uygulamalarınıza hızlı erişim sunan akışkan, kolay kullanılır dizayn sağlıyor.

Sekmeli gezinti ile bütünüyle yeni bir ağ deneyiminin keyfine varın; sosyal ağınızdan ve RSS kanallarından güncellemelerinizi alın ve evrensel arama ile herşeyi parmağınızın ucunda hissedin.

Cesur bir gelişim
 

Güçlü bağlantılar

BlackBerry 3G Erişimi

E-posta, sohbet, dosya indirme, film izleme ve dahası - hepsi birden. BlackBerry Bold akıllı telefonları 3G kapsama alanı olan heryerde bağlantılarınızı güçlendiriyor.

BlackBerry Wi-Fi desteği

Wi-fi ağlarını e-posta kontrolü, çevrimiçi alışveriş ve arama yapmak için bile kullanabilirsiniz. Servis sağlayıcınızın ağı ve kablosuz ev ağınız veya kamuya açık ağlar arasında kesintisiz geçişler yapın

BlackBerry Bold 9780 Güçlü bağlantılar

Daha fazla multimedya

Ortam yürütücü

BlackBerry ortam yürütücü tam size göre. Sizin müziğiniz. Sizin çalma listeleriniz. Sizin videolarınız. Ve BlackBerry Bold 9780 üzerinde her yerdeki albüm sanatı ile, ortam deneyiminiz daha da sezgisel.

Hafıza

512 MB'a kadar yerleşik hafızayla, BlackBerry Bold akıllı telefonları müziğiniz, videonuz ve fotoğraflarınız için bol bol yer sunuyor. Bu yeterli değil mi? BlackBerry Bold 9700 ekstra 2 GB hafıza kartıyla birlikte geliyor.

BlackBerry Bold 9780 Daha fazla multimedya
 
BlackBerry Haritaları ve GPS

BlackBerry Haritaları ve GPS

Yerleşik GPS ile bulunduğunuz yeri hemn saptayın, rotanızı planlayın ve adım adım yön tarifi alın. Veya yerinizi kaydırmak, büyütmek/küçültmek ve bulmak için iztopunu veya dokunmatik iz sürücüyü kullanın.

ÖNE ÇIKAN UYGULAMALAR (İngilizce)

 
BlackBerry Bold 9780 Etkileşimli gösteriler

Akıllı telefonunuzu tanıyın

Başlangıç

E-postanızı kurmanız mı gerekiyor? İnternet ayarlarınızı mı değiştirmek istiyorsunuz? En kısa zamanda telefonunuzu kullanmaya başlayacaksınız.


BlackBerry Bold 9780 Kamera

Kamera ve Video

Bir resim binlerce sözcükten daha değerlidir. Siz yoldayken, mükemmel. Seyahatiniz hakkında defalarca konuşmak yerine, siz giderken belgelendirin. Bir fotoğraf çekin ve e-posta, fotoğraf MMS veya BlackBerry® Messenger ile gönderin.

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.