Apple Retina Ipad 4 9.7'' 16Gb Wi-Fi + 4G Tablet Beyaz

2.682,23 USD
Kategori
Marka
Stok Kodu
pa_FHNEFVW5
Garanti Süresi
24 Ay
Fiyat
2.940,00 TL + KDV
Apple Retina Ipad 4 9.7'' 16Gb Wi-Fi + 4G Tablet Beyaz
 

Kelimenin tam anlamıyla ışık saçıyor.

Retina ekranlı iPad'i elinize alır almaz netliği fark edeceksiniz. Fotoğraflara gerçekten dokunacak, kitap okuyacak ve piyano çalacaksınız. Sevdiğiniz her şey artık parmağınızın ucunda. iPad; ekranı, işlemcisi, kameraları, kablosuz bağlantıları ve her şeyiyle size kusursuz bir deneyim sunuyor. Hayal edebileceğinizden çok daha fazlası her zaman iPad'de.

Retina Ekran. Her şeyi daha önce hiç görmediğiniz şekilde görün.

Devrim yaratan Retina ekran.

iPad ile yaptığınız her şeyi, büyük ve güzel bir ekranda yaparsınız. Ekran daha iyi hale geldiğinde, doğal olarak tüm iPad deneyimi daha keyifli bir hal alır. iPad'in Retina ekranı, 2048x1536 çözünürlük, zengin renk doygunluğu ve olağanüstü 3,1 milyon piksel özelliklerine sahiptir. Bu rakam iPad 2 piksel sayısının dört katı ve HDTV'lerin bir milyon fazlasıdır. Bu pikseller birbirlerine o kadar yakın ki normal görüntüleme uzaklığında gözleriniz pikselleri tek tek ayırt edemez. Pikselleri göremediğiniz için resmin tamamını görürsünüz. Veya makalenin tamamını. Veya oyunun. Hem de daha önce hiç görmediğiniz şekilde.

iPad
2048x1536
HDTV
1920x1080
Retina ekranlı iPad, HDTV'den bir milyon adet daha fazla piksele sahiptir.

Güçlü A6X çip. Performansı ikiye katladık.

İki kat daha hızlı. Ve iki kat daha fazla grafik kartı performansına sahip.

iPad'deki A6X çip, şimdiye kadarki en güçlü taşınabilir çip. A5X çipe göre iki kat daha fazla CPU ve grafik kartı performansı sunar. Ayrıca iPad'in daha hızlı ve daha duyarlı olmasını sağlar. Uygulamalar anında ve sorunsuz şekilde başlatılır. Grafik, yoğun olarak kullanıldığı oyunlar muhteşem Retina ekranda akıcı ve gerçek hayat gibi görünür. A6X çipte yerleşik olarak bulunan geliştirilmiş görüntü sinyali işleme özelliği sayesinde, 5 megapiksel iSight kamerayla çektiğiniz fotoğraflar ve videolar Retina ekranda çok daha net görünür.

TEMEL
CPU2x
GRAFIK2x

10 saat pil ömrü.

iPad, 3,1 milyon piksellik Retina ekranın yanı sıra gelişmiş işlemci ve grafik kartı sunar. Peki bunun pil ömrü üzerinde etkisi var mıdır? Neredeyse hiç. Okumak, izlemek, oyun oynamak, yazmak ve diğer her şey için yine 10 saate kadar pil ömrüne sahipsiniz.1

10 saate kadar
pil ömrü

Uygulamalar. Herkes için bir şeyler var. Ve her şey var.

Dahili uygulamalar.

iPad, kutusundan çıkar çıkmaz her gün yaptığınız işleri üstlenir ve sıra dışı hale getirir. Bir sonraki maceranızın yol haritasını belirleyin. Ve hiç zaman kaybetmeden 1080p HD kalitesiyle filme alın. Webcast veya film izleyin. En çok satan kitapları veya dergileri okuyun.E-postalarınızı kontrol edin. Mesaj gönderin. FaceTime ile yüz yüze iletişimde kalın. Ne kadar çok özellikle birlikte geldiğini gördüğünüzde şaşıracaksınız.2

App Store’da 300.000'den fazla uygulama.

App Store, 300.000'dan fazla iPad uygulamasına ev sahipliği yapıyor ve her geçen gün yenileri ekleniyor.3 Ancak bununla da kalmıyor. Sadece iPad'e özel olarak tasarlanan tüm bu uygulamalarla dilediğiniz her şeyi çok daha farklı bir şekilde yapabilirsiniz. Tek elinizle tutabildiğiniz iPad mini ile işiniz için bir hesap tablosu hazırlayabilir, eğlenmek için Hollywood tarzı bir fragman oluşturabilir, bir dersi, seyahati veya yemeği planlayabilirsiniz.

FaceTime ve iSight kamera. Şimdi gülümsemek için daha çok sebebiniz var.

Yeni FaceTime HD kamerayla sevdiklerinize "merhaba" deyin.

iPad'in FaceTime kamerası ile kilometrelerce uzaktaki kişilerle yüz yüze görüşebilirsiniz. Wi‑Fi veya hücresel ağ üzerinden video arama yapabilir ve4 böylece aileniz ve sevdiklerinizin her zaman yanınızda olmasını sağlayabilirsiniz. Şimdi yeni FaceTime HD kamerayla, herkesin sizi ve etrafınızdakileri daha iyi görmesini sağlayabilirsiniz. Ayrıca bu kamerayı kendi resminizi çekmek veya 720p HD video kaydetmek için kullanabilirsiniz.

5 megapiksel fotoğraflar çekin.

5 megapiksel iSight kamera, güneş ışığı veya mum ışığında mükemmel görünen fotoğraflar çekmenizi sağlayan arkaplan aydınlatma sensörüne sahiptir. Fotoğraf çekerken, iPad mini'nin büyük ve muhteşem ekranı, fotoğraf karenizi rahatça ayarlamanızı sağlayacak şekilde büyük ve muhteşem bir vizöre dönüşür. Otomatik odaklama, dokunarak odaklama, dokunarak pozlama özellikleri sayesinde benzersiz fotoğraflar çekin. Ayrıca 10 farklı kişinin yüzü arasında odaklamayı ve pozlamayı otomatik olarak dengeleyen yerleşik yüz algılama sayesinde daha fazla gülümsemeye yer var. Tek yapmanız gereken iPad mini'ye bakmak ve gülümsemek.

Ultra hızlı kablosuz bağlantı. Daha hızlı bağlanın. Dünyanın her yerinde.

Gelişmiş Wi‑Fi teknolojisiyle birlikte.

iPad'de yerleşik olarak bulunan yeni Wi‑Fi olanakları hiç olmadığı kadar hızlı bağlanmanıza olanak sağlar. Tüm önceki nesil iPad'lere göre iki kata kadar daha hızlıdır. Dual-band (2.4 GHz ve 5 GHz) 802.11n Wi‑Fi ve kanal birleştirme desteğiyle, indirme hızları 150 Mbps'e kadar ulaşabilir.5 Yani, her gün yaptığınız birçok şey artık çok daha hızlı.

Yeni nesil hücresel ağ bağlantısı.

Wi‑Fi erişiminizin olmadığı anlarda Internet'e erişmek istiyorsanız, iPad Wi‑Fi + Cellular modeli tam size göre. iPad şimdi dünyanın her yerinde daha fazla ultra hızlı hücresel ağın yanı sıra HSPA, HSPA+ ve DC-HSDPA gibi gelişmiş ağları destekler. Böyle sözleşme veya uzun süreli taahhüt olmadan içerik indirebilir, video yayınlayabilir ve web'de inanılmaz hızlarla gezinebilirsiniz.

iOS

Dünyanın en gelişmiş mobil işletim sistemi.

Her iPhone, iPad ve iPod touch'ın temelinde iOS bulunur. iOS, iPad'i bu kadar gelişmiş yapan ve her gün kullandığınız tüm dahili uygulamalar ve kullanıcı dostu teknolojiler sağlar. Her ücretsiz iOS güncellemesi ile cihazlarınız daha da fazla özelliğe kavuşur. iPad, şu andaki en son sürüm olan iOS 6 yüklenmiş halde gelir. Böylece iPad mini kutusundan çıkar çıkmaz, hayatınızı daha hızlı hale getirecek 200 yeni özelliğe sahip olursunuz. iOS hakkında ek bilgi

iCloud

Fotoğraflarınız, şarkılarınız, filmleriniz tüm cihazlarınızda.

iCloud, iPad'de yerleşik olarak bulunur. Sadece cihazınızı açın ve ihtiyaç duyduğunuz her şeye iPad, iPhone, iPod touch, Mac veya PC'den anında erişin.6 iOS 6'da bulunan yeni özelliklerle iCloud özelliğini kullanarak çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Paylaşılan Fotoğraf Yayınları özelliğini kullanarak seçtiğiniz kişilerle istediğiniz fotoğrafları paylaşın. Kaybolan iPad'inizi hiç olmadığı kadar kolay bulun, kilitleyin ve kurtarın. iCloud Sekmeleri'ni kullanarak bir cihazda gezindiğiniz web sayfasını başka bir cihazda kaldığınız yerden gezmeye devam edebilirsiniz. Üstelik bunlar sadece başlangıç.iCloud hakkında ek bilgi

Lightning Konektörü. Daha küçük. Daha akıllı. Dayanıklı. Ve çift taraflı.

Bağlanmanın yeni yolu.

iPad mini, o kadar ince ve hafif ki ancak ultra ince bir konektörle bağlanabilir. Bu konektör, Lightning konektörü olarak adlandırılır ve 30 iğneli konektörlere göre çok daha güvenilir tamamen dijital, sekiz sinyalli tasarım sunar. Lightning'in bir başka dikkat çekici özelliği ise ters yönde de kullanılabilmesi. Yani, kabloyu yanlış takmanız söz konusu değil.

Lightning - 30 İğneli Adaptör.

30 iğneli konektöre ihtiyaç duyan iPad aksesuarlarınızı da yeni iPad'inize bağlayabilirsiniz. Sadece Lightning - 30 İğneli Adaptör kullanmanız yeterli (ayrı olarak satılır).

  • %80Daha az hacim
  • Çift taraflı
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.